Acasă Nova TV

Factura la apă creşte din luna august | VEZI DE CE

31

apa robinetDin această lună vom plăti mai mult la factura de apă-canal.

Consiliul Local Mediaş a aprobat un proiect de hotărâre privind  modificarea  Regulamentului de organizare şi funcţionare al serviciului public de alimentare cu apă şi canalizare.

Astfel articolul 177 din acest regulament a fost modificat, iar confom noului său conţinut, cantitatea de apă uzată evacuată de către utilizatorii casnici se consideră a fi egală cu cantitatea de apa potabilă consumată. În vechea formă a regulamentului se factura apă uzată în procent de 80% din apa consumată. În aceste condiţii, factura de apă va creşte începând cu luna următoare.

În aceste momente la sediul operatorului de apă şi apă uzată se desfăşoară o conferinţă de presă având ca temă modificarea regulamentului de organizare şi funcţionare al serviciului public de alimentare cu apă şi canalizare. Vom reveni cu declaraţii.

3 COMENTARII

  1. DA MA BUCUR FOARTE MULT CA SE SCUMPESTE MAI ALES O ANGAJATA DE LA APE NU STIE SA CITEASCA CESASUL DE CONTORIZARE ITI PUNE IN PLUS DE DEABEA DUPA O LUNA E CITIREA CORECTA ASA CA AR TREBUI SA NU MAI LASAM PE NIMENI SA NE CITEASCA CONTORIZAREA .MAI SI COMENTEAZA DUDUIA CICA E BLOCAT CEASUL DE CONTORIZARE O PROASTA CA ALCUMVA NU-I POT SAI SPUN .treb sa facem ceva pt ca numai la noi in Medias este asa scumpa apa!!!

  2. Sa vina domnii aceia de la apa canal sa prinda prima data hotii de apa, dupa aceea sa mareasca taxarea la canal. De ce mai avem apometre in locuinta cand platim diferenta de contor care e mai mare decat consumul mafiotilor. Asta nu se mai discuta in consiliul local….ce sa te mai astepti de la niste…

  3. Consiliul Local Medias se pare ca nu mai reprezinta interesele cetatenilor care l-au ales si se face partas la interesele unei societati comerciale prost manageriata. Ce ziceti sa reduceti cheltuielile prima data si apoi sa bagati mana in buzunarul „clientului”? Poate ar trebui sa incepem demersurile pentru anularea mandatelor celor trimisi in acest Consiliu Local si sa ne alegem alti reprezentanti pentru ca cei de acum nu fac altceva decat sa ne stoarca de bani. Ce ziceti domnilor consilieri de ce drumuri avem?! Va plac?! Asta nu va preocupa?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here