Acasă Nova TV

Bărbați împușcați într-o livadă lângă Miercurea Sibiului | Răniții sunt internați la Sibiu

284

impuscati in livada  Doi bărbați din Dobârca au fost împușcați în picioare cu o armă de vânătoare de către administratorul unei livezi de cireși din aceeiași localitate. Cei doi au fost internați noaptea trecută la Spitalul Județean Sibiu.

Din primele cercetări la faţa locului, s-a stabilit faptul că R. S. de 42 de ani şi J. G. de 63 de ani, ambii domiciliaţi în satul Dobîrca (6 km de Miercurea Sibiului), au pătruns fără drept în livadă, de unde au încercat să sustragă cireşe, fiind surprinşi de către administratorul fermei pomicole, pe care l-au ameninţat şi au încercat să îl lovească.Administratorul avea asupra sa o armă de vânătoare cu care a tras două focuri, rănindu-i pe cei doi în zona picioarelor, după care aceştia au fugit, ulterior solicitând intervenţia unui echipaj SMURD care i-a preluat de la domiciliu şi i-a transportat la Spitalul Judeţean Sibiu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

”Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iar administratorul fermei este cercetat penal pentru uz de armă letală fără drept. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz”, spune Elena Welter, de la IPJ Sibiu.

Răniții au ajuns noaptea trecută la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu. ”Starea lor nu este gravă”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la SCJU Sibiu. (sursa: oradesibiu.ro)

Foto Arhivă

Banner EximTur

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here