Acasă Nova TV

Gospodăria Comunală se vinde pe bucăţi la licitaţie |VEZI amănunte

229

Gospodăria Comunală îşi vinde prin licitaţie clădiri, imobile şi terenuri din patrimoniu. Consiliul Local Mediaş a aprobat luni după-amiaza un proiect de hotărâre privind modalitatea de vânzare a imobilelor aflate în patrimoniul societăţii dar şi rapoartele de evaluare ale unor imobile aprobate spre vânzare.

Gospodăria Comunală îşi vinde sediul social de pe strada Virgil Madgearu situat în imediata apropiere a pieţei agroalimentare cu terenul şi construcţiile aferente, imobilul de pe strada Gării cu staţiile de asfalt şi betoane şi alte patru imobile de pe strada Stephan Ludwig Roth.

Un proiect de hotărâre în acest sens s-a aflat pe ordinea de zi a unei şedinţe extraordinare desfăşurate luni la Primăria Mediaş. Consilierul local PSD Anca Manta a solicitat un punct de vedere al aparatului de specialitate cu privire la raportul de evaluare al bunurilor scoase la vânzare.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat în cele din urmă cu 11 voturi pentru, 6 abţineri şi o neparticipare la vot.

AICI puteţi vedea tot ce se vinde.

Articolul precedentSăptămâna Naţională a Voluntariatului marcată şi la Mediaş | VEZI amănunte
Articolul următorDiseară e Liga 1 | Gaz Metan joacă la CFR Cluj | Declaraţii

2 COMENTARII

  1. Oare la ce se gandeste Neamtu in poza din videoclip. Cred ca e depasit de situatia in care a ajuns Mediasul si poate se gandeste sa isi dea demisia impreuna cu tot consiliul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.