Acasă Nova TV

Jandarmeria i-a surprins în flagrant pe cei care pescuiau ilegal – VEZI imaginile!

810

PESCARIDouă persoane cu vârste de 34 şi 38 de ani din Judeţul Sibiu, au fost identificate şi predate după întocmirea documentelor de constatare a faptei de pescuit ilicit, organelor abilitate să continue cercetările. Pe numele altor 23 de persoane jandarmii sibieni au aplicat sancţiuni contravenţionale cu avertisment sau amendă, în valoare totală de 5700 lei, pentru pescuit fără documente de autorizare şi/sau prin mijloace interzise de lege.În perioada 03-13 februarie 2014, un echipaj de Jandarmerie de la Grupa de Supraveghere şi Ordine Publică Avrig-Sălişte, însoţit de o echipă de la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, au efectuat verificări cu privire la respectarea legalităţii pescuitului pe râul Olt, în apropierea localităţilor Turnu Roşu, Racoviţa, respectiv în zona oraşului Avrig. Echipele mixte au verificat în cele 10 acţiuni consecutive peste 300 de persoane, cu privire la deţinerea documentelor necesare pescuitului şi a modului de efectuare a acestuia. Jandarmii au aplicat 23 sancţiuni contravenţionale, cu valoare totală de 5700 lei, în baza O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, pentru pescuit fără a deţine permis şi pescuit cu unelte interzise respectiv „ancoră”, prin metoda greblare.

Banner EximTur

5 COMENTARII

 1. DA,BINE LE FACE TREBUIA SA SE FACA ACESTE ACTIUNI MAI REPEDE ,DACA VREM SA MAI AVEM CE PESCUI ,,,CA SE CAM GOLESC APELE NOASTRE SI NU LE POPULEAZA NIMENI

 2. EXACT ASTA E URGENTA!!
  Cand vor curata jandarmii orasul de:
  – schimbatorii de bani din fata BCR, ii stim acolo din secolul trecut!!
  – benzile de cersetori de la capatul strazii Turnului? Ce face Directia de Protectie sociala cu copii lor pusi sa stea pe cimentul rece pe Turnului zile in sir?
  – controlorii instalatiei de gaz care jefuiesc batranii orasului?
  – cosarii falsi care abuzeaza de batrani care stau la case si ii jefuiesc???
  – Lorand si alte haite de cersetori care abuzează soferii ce trebuie sa plateasca la bariera de pe Honterus? Domnilor de ce mai sunt camere de supraveghere, daca suntem abuzati cu supraveghere cu tot?

  S-a ajuns de groază, TEROAREA HOTILOR SI A CERSETORILOR si ni se arata la NOVA marea omlpiada a jandarmilor!! Câtiva peşti de o schioapă aliniaţi ca la armată!!! Prindeti PESTII MARI!

  Oameni buni, mai scrieti si dumneavoastră exemple aici, poate se sesizează si cei in drept sa apere cetatenii!
  Suntem intr-un oras al teroarei hotilor si cersetorilor! Până când????????????

 3. Luand in considerare taxele percepute de diferite „agentii” pentru emiterea unui permis de pescuit si saracia din tara asta , chiar nu ma mira cele intamplate . Evident , trebuie sa existe si tapi ispasitori , altfel „fortele de ordine” ar ramane fara scop si ar trebui desfiintate . Normal ca nu se iau de pestii cei mari , pestii cei mari sunt prea puternici pentru aceste asa-zise forte , asa ca prind si ei pe cine pot . Personal , nu platesc 130 RON catre AJVPS pentru a pescuit in Helesteu si Tarnava , plus o taxa aditionala daca vreau sa pescuiesc si in Barajul Ighis . Pentru cei care inca nu stiu , se poate pescui in perfecta legalitate cu un permis de pescuit ANPA care costa in jur de 32 RON . Ceilalti 100 RON sunt cotizatia anuala ca membru AJVPS . Pai sa ne lamurim putin : cu ce drept obligati pe cineva sa devina membru AJVPS si mai ales sub ce justificari ? Cand ati populat ultima data Barajul Ighis sau Helesteul , cand ati fost sa verificati daca sunt „pripoane” , ce lucruri concrete ati facut pentru a ma motiva sa devin membru AJVPS ? Cand e vorba de investitii , veniti cu texte de genul :”a , pai Barajul Ighis nu apartine de noi ..” , dar apartine de dvs. cand e vorba de incasat taxa anuala , nu ? Asteptati pana imi fac eu permis . Si daca n-ati facut inca baie in Februarie , va invit in control pentru permise pe Barajul Ighis , si am sa va si fac legatura prin telefon cu inspectorul regional ANPA , ca sa va spuna dansul in fata ca sunteti niste magari .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here