Acasă Nova TV

Facebook cumpara cu 16 miliarde dolari aplicatia de mesagerie WhatsApp

50

New Microsoft Office PowerPoint PresentationFacebook a anuntat o achizitie bomba, urmand sa preia, cu 16 miliarde dolari, aplicatia de mesagerie instant WhatsApp.

WhatsApp permite trimiterea gratuita de mesaje, poze si mici fisiere audio-video pe internet intre diversi utillizatori, reprezentantii platformei sustinand ca numarul de utilizatori creste cu un milion in fiecare zi si a ajuns acum la 450 milioane. Tinta sub „umbrela” Facebook este sa ajunga la un miliard de utilizatori.

… Foarte importanta este promisiunea ca produsul nu se va schimba si NU va fi inserata publicitate „Nu ar fi existat niciun parteneriat intre cele doua companii daca am fi fost nevoiti sa facem compromisuri legate de lucrurile care ne definesc”, spune el.

Mark Zuckerberg spune ca WhatsApp si Facebook Messenger se completeaza reciproc fiindca mesagerie interna este pentru a vorbi cu prietenii de pe Facebook, in timp ce WhatsApp iti va permit sa conversezi cu toate contactele de pe e-mail si de pe agenda telefonului.

Multi vor spune insa ca Facebook a cumparat WhatsApp cu o suma uluitoare si nu din ratiuni economice, ci pentru a zdrobi orice concurenta si a arata ca are forta financiara de temut.

Articol complet AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.