Acasă Nova TV

Dezastrul din turismul balnear românesc se vede în business: Complexul Ocna Sibiului a intrat în faliment, cu datorii de 7,2 mil. euro

37

Ocna SibiuluiCompania Staţiunea Ocna, care administra Complexul Balnear Ocna Sibiului din staţiunea balneoclimaterică cu acelaşi nume, cunoscută pentru apele sărate terapeutice, a intrat în faliment, cu datorii totale de 7,2 milioane de euro, cel mai mare creditor fiind BCR.
Falimentul a fost deschis în decembrie anul trecut. Compania avea datorii totale de 7,2 milioane de euro, din care către BCR avea datorii (plus dobânzi) de 6,4 milioane de euro, restul către furnizori, creditori chirografari şi bugetul de stat, scrie Ziarul Financiar.„Nu şi-au mai putut plăti datoriile la scadenţă. Şi efectele crizei au contribuit la această situaţie. Sunt multe astfel de cazuri în această ramură“, a declarat Paul Stan­ciu, reprezentantul companiei Edge Busi­ness Restructuring Advisors, lichi-datorul judiciar al companiei intrate în faliment.

Compania luase un credit de la BCR în urmă cu aproape zece ani pentru dezvoltarea celui de-al doilea hotel din staţiune, Helios.

Citeşte articolul complet AICI

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Probabil e vorba de un business in turism facut de specialisti in orice altceva. Fara business plan, fara cost controlling, fara marketing…etc 🙁 pacat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here