Acasă Nova TV

5 eşecuri la rând în EuroChallenge – VEZI ce spun Ţenter şi Shiloh!

31

GAZ KRASNYEGaz Metan a pierdut partida disputată marţi seara cu ruşii de la Krasnye Krylia Samara, scor 60-78. Formaţia lui Marcel Ţenter are eşecuri pe linie în Top 16 EuroChallenge. Gaziştii au făcut un prim sfert bun în Rusia şi au profitat de startul ceva mai lent al formaţiei gazdă. Shiloh, Bogavac şi Radetic au marcat pentru 20-15 în favoarea formaţiei lor la finalul primelor zece minute de joc. Ruşii au dat semne de revenire în sfertul al doilea şi au reuşit trei aruncări consecutive de la distanţă care i-au adus în avantaj pe tabela de marcaj. În aceste condiţii la intrarea la cabine Krasnye Krylia Samara a conduc cu 42-31.   Repriza a doua nu a adus prea multe schimbări în bine în jocul formaţiei lui Marcel Ţenter. Ruşii au controlat ostilităţile din teren, reuşind să îşi asigure un avantaj consistent de 16 puncte la intrarea în actul decisiv. Ultimele zece minute au fost relativ echilibrate şi fără prea multe evenimente notabile. Gaz Metan a cedat în cele din urmă cu 78-60 şi a înregistrat a cincea înfrângere consecutivă în Top 16 EuroChallenge. Cei mai buni jucători pentru gruparea de pe Târnava Mare au fost Slavisa Bogavac, autor a 19 puncte şi 11 recuperări, în timp ce Kyle Shiloh a reuşit 10 puncte, 10 recuperări şi 4 pase decisive.

Marcel Ţenter: ,,A fost un meci foarte greu pentru noi. Ne lipsesc patru jucători, iar din acest motiv nu am putut juca la aceeaşi intensitate pe tot parcursul jocului. Totuşi, noi abordăm fiecare meci la victorie. După ce vor reveni jucătorii accidentaţi, situaţia noastră se va îmbunătăţi”.

Kyle Shiloh: Felicit echipa gazdă pentru victorie. Noi am jucat bine în prima repriză, însă am căzut apoi în sfertul al treilea. Am ratat aruncări din poziţii bune, în timp ce adversarii au reuşit să înscrie. Acesta a fost rezultatul până la urmă. Cred că Krasnye Krylila are şanse bune de a ajunge în play-off-ul EuroChallenge”.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here