Acasă Nova TV

Conferinţa de presă Wizz Air: Prima cursă Sibiu – Londra e pe 14 iunie

58

Wizz Air Sibiu London 1Prima cursă a unei companii de tip low-cost între Sibiu și Luton (aeroport în apropiere de Londra) va fi efectuată sâmbătă, 14 iunie 2014, de la ora 22:20. Avionul care face legătura între cele două aeroporturi va fi un Airbus 320, cu 180 de locuri pentru pasageri.

Legătura între Sibiu și Londra va fi asigurată de două ori pe săptămână, marțea și sâmbătă. În aceste zile, avionul pleacă de la Londra la 16:55 și ajunge la Sibiu la 21:50. Retur, avionul este programat să decoleze de la Sibiu la 22:20 pentru zborul cu o durată de două ore și zece minute. Programul de iarnă prevede că plecările de la Sibiu își vor modifica orarul, astfel încât decolările să fie programate de aici de la ora 12:50, scrie turnulsfatului.ro

Directorul comercial al Wizz Air, György Abrán, a declarat că este posibil ca zborurile companiei pe care o reprezintă să devină mai frecvente de pe Aeroportul Internațional Sibiu. ”Viteza de dezvoltare depinde de cum va funcționa noua rută. Dacă va exista cerere, cu siguranță vom crește și frecvența, dar și rutele de zbor. Nu pot să spun acum care ar putea fi aceste noi rute”, a spus György Abrán.

Citeşte articolul complet AICI

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here