Acasă Nova TV

VIDEO INCREDIBIL: O maşină de la Prospecţiuni dă peste oameni, şoferul a fost salvat de Poliţie din mâinile acestora!

250

INCIDENT PROSPECTIUNIScene incredibile în această dimineaţă la Moşna. Un autoturism al societăţii Prospecţiuni a fost aproape de a lovi două persoane care se postaseră la intrarea pe un teren. Şoferul nu a oprit maşina deşi în faţa sa se aflau oameni. Ceva mai târziu acesta a fost scos din mâinile oamenilor de un poliţist.

38 COMENTARII

  1. Omu se baga in fata masinii si tot el este nervos ca era sa dea peste el, Si vocea aceea in background de copil de 12 ani care foloseste injurii … ce bufoni !

    • Deci dupa logica matale, daca vezi pe cineva ca se arunca pe trecerea de pietoni, dai peste el?!

      Ce fel de om esti bai?

      In cazul asta, avea timp berechet sa opreasca, dar el accelereaza. Rezistati oameni buni! Tara e cu voi!

    • daca vezi pe cineva in fata masinii tale opresti, incetinesti, ceva de genul. chiar si pe strada daca vezi un caine. nu dai peste tot ce ai in fata doar pt ca ai un jeep. si mai ales, nu peste oameni. daca faci asa ceva nu meriti sa fi tratat ca o fiinta umana. soferul e vinovat ! sper sa nu scape ! sper sa fie condamnat pe baza acestui film. si daca nu in Romania, SA SE AJUNGA LA CURTEA DREPTURILOR OMULUI DE LA HAGA !

    • TREBUIA SA NU INTERVINA POLITIA, SA-SI FACA OAMENII SINGURI DREPTATE SI NU MAI VEDEAI PICIOR DE CHEVRONIST IN ZONA. ASA TREBUIE PROCEDAT, DACA EI NU INTELEG CAND LI SE EXPLICA FAPTUL CA NU AU CE CAUTA PE PROPRIETATEA LOR, OAMENII AU DREPTUL SA SI-O APERE. MASINA SE POATE DISTRUGE INCLUSIV IAR INFRACTORUL BATUT PANA NU MAI MISCA

    • Cuma dica sa intre ala pe terenul omului fara acord? Tu cum ai face daca as veni eu la tine in casa si as incepe sa dau gauri prin pereti? 😀

  2. pai cel mai agresiv din imaginile voastre este erwin albu protestatarul politician…ala cu jeepul cred ca era cam speriat de ce i s-ar putea intampla daca opreste la bobalna

  3. Secret !!!! bufon esti tu ….daca era pamantul meu si venea unu cu „jeepu” pe pamantul meu si era asa un Bufon ca tine …eu nu ma bagam in fata masini iti dadeam o piatra in fata. ca nu ai tu ce cauta pe Propietate Privata !!! in alte tarii esti pedepsit ca,calci pe alte propietati !!!

  4. Bravo fratilor, aparati-va proprietatea privata sa nu va „fure” nimeni resursele din spatele gradinii. Stati acolo cu ele. Respect pentru popor? Habar nu aveti in ce consta asemena prospectiuni, dar acuzati „firmele criminale” ca va fura, cand voi nici nu aveti bunavointa sa va informati despre ce e vorba si cat de mult ar putea ajuta exploatarea resurselor aceasta tara.Sau poate ati citit ca din cauza sondelor sunt generate cutremure? Chemati un preot sa sfinteasca urgent, ca vad ca asa se procedeaza. Avem mentalitate medievala, ce sa mai… Si ala care se lamenteaza ca a vrut sa-l calce masina intentionat, exagereaza grav.

    • Pentru Mada si celorlalti fomisti PLATITI sa sustina aceasta campanie murdara si sa se bage in seama pe toate site-urile unde sunt atacati, le doresc sa fie primii care sa beneficieze de “avantajele” exploatarilor neconventionale, adica sa se mute in Ecuador undeva caci acolo efectele sunt palpabile si mai mult decat clare, s-ar integra perfect in randul bolnavilor incurabili, caci asta sunteti. Nu mai faceti spume la gura pe aici si nu mai incercati sa prostiti oamenii, caci au inceput sa se documenteze singuri, nu au nevoie de bullshitul vostru de lobbisti ordinari . Mars afara din tara !!!!!

    • daca explorarea si exploatarea acestor gaze sunt atat de benefice,
      DE CE NU SE INCEPE DIN ZONA BIHORULUI?
      si acolo sunt descoperite resurse de gaze de sist, sau poate ca in Moldova sunt mai PROSTI?

  5. Pai si daca lumea habar nu are de prospectiuni, inseamna ca e cazul ca orice firma privata despre a carei activitate nu stim nimic sa ne poata da buzna in case si pe terenuri ca deh, poate e o initiativa buna, de unde stim noi ca nu e?! Sa ne lase in case cabluri, explozibili si orice mai considera ei de cuviinta, sa intre si sa iasa de pe proprietatile noastre cand au chef, fara sa ceara nicio permisiune, fara sa explice nimic.

    Respectarea proprietatii si a drepturilor omului nu cred ca e o mentalitate medievala.

    Nu imi e clar ce prospecteaza firma asta acolo, dar metodele sunt de tip mafiot: violeaza proprietatea oamenilor, recurge la amenintari si la intimidare, si in general arata o totala lipsa de respect fata de oameni si lege. Si tot se gasesc unii care sa-i ia apararea. Mare e gradina…

  6. Pai si daca lumea habar nu are de prospectiuni, inseamna ca e cazul ca orice firma privata despre a carei activitate nu stim nimic sa ne poata da buzna in case si pe terenuri ca deh, poate e o initiativa buna, de unde stim noi ca nu e?! Sa ne lase in case cabluri, explozibili si orice mai considera ei de cuviinta, sa intre si sa iasa de pe proprietatile noastre cand au chef, fara sa ceara nicio permisiune, fara sa explice nimic.

    Respectarea proprietatii si a drepturilor omului nu cred ca e o mentalitate medievala.

    Nu imi e clar ce prospecteaza firma asta acolo, dar metodele sunt de tip mafiot: violeaza proprietatea oamenilor, recurge la amenintari si la intimidare, si in general arata o totala lipsa de respect fata de oameni si lege. Si tot se gasesc unii care sa-i ia apararea. Mare e gradina…

  7. Pentru Mada si celorlalti fomisti PLATITI sa sustina aceasta campanie murdara si sa se bage in seama pe toate site-urile unde sunt atacati, le doresc sa fie primii care sa beneficieze de „avantajele” exploatarilor neconventionale, adica sa se mute in Ecuador undeva caci acolo efectele sunt palpabile si mai mult decat clare, s-ar integra perfect in randul bolnavilor incurabili, caci asta sunteti. Nu mai faceti spume la gura pe aici si nu mai incercati sa prostiti oamenii, caci au inceput sa se documenteze singuri, nu au nevoie de bullshitul vostru de lobbisti ordinari . Mars afara din tara !!!!!

  8. Si cutremurele din ultimul timp DA, SUNT PROVOCATE DE EXPLOATARILE CARE AU INCEPUT IN SECRET, IAR NOI SUNTEM ABURITI DE PSEUDOCUNOSCATORI IN ALE MISCARILOR TECTONICE CARE VEZI-DOAMNE TIN SA NE EXPLICE CA A SOSIT TIMPUL CA FALIA PE CARE STATEAM COMOD PANA ACUM S-A SUPARAT SI IN CONSECINTA REACTIVAT, IAR NOI NU TRREBUIE SA NE INGRIJORAM DEOARECE EI AU PREVAZUT DEJA ACEST LUCRU ( normal, caci stiau ca forarea a inceput ). INTERESANTA ESTE NAIVITATEA LOR.. CA SA NU-I SPUNEM PROSTIE, ATUNCI CAND EMANA ASEMENEA ELUCUBRATII.SISTATI PROSPECTIUNILE SI FORAJUL , NU MAI OTRAVITI SOLUL SI ATMOSFERA… SI PE NOI CU PREZENTA VOASTRA AICI, LOBBISTILOR !

  9. mai prieteni nu am treaba dar un singur lucru de spus,INCALCAREA DE PROPRIETATE PRIVATA se pedepseste de lege,e egala cu VIOLARE DE DOMICILIU SI POATE FI CALALOGATA SI LA FURT DIN AVUTUL PRIVAT,deci acesti oameni incalca legea in fiecare zi de munca a lor si e normal sa nu se lase in fata oamenilor pentru ca au salari de parlamentari.

  10. Victima Erwin Albu este acel politician independent si patron din Codlea?
    Protesteaza in toata tara unde poate sa castige ceva faima!!
    Candideaza la europarlamentare. Acum doar aduna voturi, ne fraiereste.
    Va „suge nectar” dupa alegeri!

  11. @daan: In acceptiunea ta, daca un posibil candidat la europarlamantare ( daca reusesete sa stranga cele 100 000 semnaturi necesare,ca independent si fara uriasele resurse de care beneficiaza candidatii membrii de partid) face concret ceva pt comunitate, inseamna ca „ne fraiereste”. Candidatul ideal este cel care nu face nimic, doar promite ca va face, totul insotit de o galeata cu faina si ulei! Pentru cultura ta generala, Erwin Albu este cel care a reusit sa determine autoritatile din Codlea sa redeschida spitalul de acolo, inchis de Boc. Desigur, face asta tot ca sa „ne fraiereasca”!

  12. Da Mada, vad ca toti sunt impotriva gazelor de sist, dar nu au stat deloc sa se intereseze inainte de activitatea firmei prospectiuni, desi numele in sine spune tot (cercetari) precum si de ce inseamna cu adevarat extragerea gazului din roci prin fracturare hidraulica (gazul de sist)… Dar, de unde-i mentalitate de turma, toti se alatura liderului fara sa conteste ceea ce el zice si fara a se interesa pe cont propriu ca deh, e prea mult timp pierdut… Mentalitate medievala intr-adevar…

  13. acel sofer trebui pedepsit cu 99 lovituri de cutit in gat ! sau mai bine zis se va sinucide cu 25 lovituri de cutit in inima!!!!!!!

  14. La iarna cand v-o veni factura la incalzire dublu, pe Erwin Albu sa-l sunati sa v-o plateasca. Sau mai bine peste 3 ani, cand gazele vor fi de 3-4 ori mai scumpe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.