Acasă Nova TV

VIDEO: City-Managerul municipiului Mediaş va fi cunoscut în această săptămână. Medieşenii şi-au dat astăzi, cu părerea

76

MediasSăptămâna aceasta se va decide cine va ocupa funcţia de city-manager în municipiul Mediaş. Consilierii locali Eugen Grozav şi Oros Csaba sunt cei doi candidaţi care aspiră la această funcţie.

După proba scrisă desfăşurată în cursul zilei de ieri, joi va avea loc interviul decisiv.

Postul de city-manager este unul important pentru oraş, aşa că am încercat să aflăm astăzi în ce măsură medieşenii ştiu ce înseamnă acesta, dar dacă este nevoie de această funcţie în opinia lor.

2 COMENTARII

  1. Wow!!! „City Manager “… ce cool!
    Dar Mr. Mayor are deja o echipa foarte
    numeroasa si totusi, bate pasul tot pe loc.
    „Administratorul targului“ – o functie fara rost pentru Medias

  2. sunt destui pe scaune in primarie care stau degeaba..un post in plus si fara rost..ce rost mai are atunci primarul,viceprimarul,consilierii etc..NOVA ati intrebat mai mult pensionarii care habar nu aveau cei intrebati..NOVA dute filmeaza mai bine pe la spital si vezi gropile frezate de o saptamana si nu se pune asfalt in ele,si vin ploile,o sa treaca o luna pana pun asfaltul ca de obicei..si exemple de astea sunt 1000 daca vreti sa faceti ceva nu gainariile de care va ocupati caci dati dovada ca sunteti manipulati de conducerea orasului si nu se mai uita nimeni la voi…avem un oras cu un trafic infernal dar nimeni nu este interesat sa schimbe ceva..semafoarele de la pod cfr nu merg de 3 zile,stiiti asta?prin stirile ce le dati incercati sa aduceti un plus orasului asta si incercati sa scoateti la iveala adevarurile..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.