Acasă Nova TV

La controlul poliţiei, UN ŞOFER DIN MOŞNA a prezentat actele xerocopiate ale altui şofer, DIN DÂRLOS

69

Controlul poliţiei Cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi de conducere posedând  permis necorespunzător

Ieri, poliţiştii rutieri au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 65 ani,  domiciliat în localitatea Moşna, judeţul Sibiu, care a condus un autoturism pe strada  Cloşca din municipiul Mediaş. La solicitarea documentelor, acesta a înmânat un act de identitate şi un permis de conducere, în xerocopii, ambele eliberate de către autorităţile germane, pe numele unui cetăţean domiciliat localitatea Dârlos, judeţul Sibiu.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că  datele de identitate declarate de bărbat, în momentul opririi, sunt false iar acesta posedă permis de conducere pentru categoriile C şi CE, eliberat de autorităţile române.

În acest caz se efectuează  cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea, faptă prevăzută si pedepsită de art. 293 din Cod Penal şi de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul,  faptă prevăzută şi pedepsită de art. 85 alin. 2 din OUG nr. 195/2002 Republicată.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.