Acasă Mediateca

MEDIATECA În Linia Întâi: Cătălin Vasilescu, elevul care a escaladat vârful Mont Blanc la doar 16 ani

95

Jimmy Ionescu l-a avut ca invitat pe tânărul alpinist Cătălin Vasilescu, elevul care la doar 16 ani a escaladat vârful Mont Blanc.

Acesta a vorbit despre pasiunea sa pentru alpinism şi călătorii, despre aventurile sale în Alpii francezi dar şi despre planul său de a realiza circuitul Seven Summits (cele mai înalte vârfuri de pe cele şapte continente).

Banner EximTur

1 COMENTARIU

 1. Felicitari , dar nu-l vad pe lista cu „olimpicii” premiati de catre Primaria Medias :
  http://www.primariamedias.ro/portal/portal.nsf/AllByUNID?OpenView&RedirectTo=/portal%2Fstiri.nsf%2FvwStiri%2FE246E874C7352F90C2257C370031704C%3FOpenDocument|TipDocument%3Dstiri%20municipale
  Adevarul este ca trebuie sa ne promovam sportivii locali, si trebuie sa avem curajul sa-i premiem direct pe ei, nu sa ne folosim de listele cu olimpici ca sa-i premiem . Nu are rost sa-i comparam pe unii cu altii, fiecare sunt cu valorile lor.
  Dar surpriza … pe liste cu olimpicii premiati sunt si cativa olimpicii, dar pe ultimele pozitii . Dar cine sunt pe primele pozitii ? Sunt cei premiati la „CONCURSURILE NATIONALE SI INTERNATIONALE” de genul „Bucuriile Primaverii” , „Copil ca tine sunt si Eu” , „Experimente si amuzamente chimice” etc … Genial , cati copii din Medias avem castigatori la concursurile internationale !!! Dar unde s-au desfasurat aceste concursuri internationale ? Pai s-au desfasurat in Medias prin Clubul Copiilor in parteneriat cu Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret prin Biblioteca municipala „St.L.Roth” . Expozitii locale de colaje , eseuri , mini proiecte … in care toti participantii primeau locul 1 , 2 si eventual 3 daca aveam trei echipe inscrise in „concursul international” , vezi : http://www.mirceahodarnau.ro/expozitie-de-postere-si-afise-noi-si-chimia/ . Numai dupa ultimii dintre cei de mai sus a mai fost loc si pentru niste parliti de olimpicii care au ajuns doar pe locul 1 la faza judetena la olmipiade adevarate de matematica , informatica , etc. Binenteles ca printre elevii care care au obtinut rezultate exceplionale nu a mai fost loc si pentru sefii de promotii si altii , ca doar nu se compara 4 ani in care ai invatat si ai fost cel mai bun din liceu sau scoala cu un colaj pentru un „concurs international” .
  „Olimplicilor , plecati dr…… odata din tara ca ne incurcati afacerile”. Sincer , dupa cum merg treburile pe aici , cu regretul ca nu va veti putea afirma in tara va doresc sa aveti ocazia sa plecati. Regret si pentru voi , si pentru tara , dar vedeti , îi cam incurcati pe unii . Eventual sa ramaneti ca mai trebuie si unii cu cap , responsabili si care sa munceasca.
  MULTUMIM DIN INIMA Primariei Medias pentru valorile pe care le promoveaza !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here