Acasă Nova TV

Weekend cu şpriţ la volan: Patru conducători auto identificaţi în trafic conducând în stare de ebrietate, unul era taximetrist

16

băut la volan „Cheful” de băut a început pentru un taximetrist încă de dimineaţă, la ora 11.40,  C. Virgil (43 de ani, domiciliat în localitatea Moşna) a fost oprit pentru control în trafic de către poliţiştii Biroului Rutier Mediaş în timp ce conducea un autoturism pe str. A. Iancu din municipiu. Conducătorul auto efectua transport public de persoane în regim „taxi”.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testului efectuat cu aparatul etilotest fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care efectuează transport public de persoane având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87 alin.(4) din O.U.G 195/2002 Rep.

Foto: Arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here