Acasă Nova TV

VIDEO: Primăria pune punctul pe I, să se descurce locatarii – VEZI declaraţii!

19
DISTRIBUIȚI

ANL PREDEAL1Fără gaz şi într-o situaţie foarte dificilă. Aşa se poate rezuma situaţia locatarilor blocului numărul 4 de pe strada Sinaia. Acesta a fost debranşat de la gaz din cauza datoriilor foarte mari acumulate de mai mulţi locatari. Din cauza unor rău platnici, toate familiile din bloc au de suferit. Locatarii spun că s-au adresat Primăriei Mediaş, proprietarul imobilului, încă de acum multă vreme, însă fără rezultat. Între timp datoria unuia dintre chiriaşi a ajuns la suma de 7.000 lei. Pe de altă parte, reprezentanţii municipalităţii spun că au avut o întâlnire cu locatarii blocurilor ANL şi le-au recomandat să se adreseze instanţei de judecată în condiţiile ei au încheiat contractul cu furnizorul de gaz.

Banner EximTur
 • A4

  Tigani-s de vina, sa-i scoata afara din tara,,

 • locatar ANL

  Cu ce sa plateasca asociatia cheltuielile de judecata (taxele si avocatul) avand in vedere ca are restante de 7000 de lei si cand o sa vada banii de la restantieri chiar si cu hotarare judecatoreasca nemaiavand nimic prin casa de executat.

 • un mediesean

  ce usor stie primarul sa arnce vina pe bietii oameni…

 • aida

  Nu este posibil sa sufere un bloc intreg pentru cei care nu platesc(doamna aceea mai e si certareata),trebuie dati afara din bloc.Sa invete fiecare sa plateasca,trebuie sa inteleaga cei care traiesc la bloc nu este omenesc sa sufere toata lumea pentru unul sau doi neseriosi

 • locatar ANL