Acasă Nova TV

VIDEO: Operatorul de transport local schimbă abonamentele – VEZI amănunte!

28

CARD MEDITUROperatorul de transport local schimbă abonamentele. Astfel de la începutul anului viitor, acestea se vor emite doar pe carduri, iar cele de carton vor dispărea. Călătorii vor putea opta pentru carduri de tip abonament cu un număr nelimitat de călătorii, respectiv carduri valorice care pot fi reîncărcate.Abonamentele pe mijloacele de transport în comun ale societăţii Meditur nu se vor mai emite de la începutul anului 2014 decât sub formă de carduri. Medieşenii vor putea opta între cele două tipuri de carduri existente în prezent. Abonamentele pe mijloacele de transport în comun ale Meditur se pot procura de la sediul situat în incinta policlincii din cartierul Gura-Câmpului.

Banner EximTur

3 COMENTARII

  1. Faceti ceva la aparatele alea sa dea restu corect in permanenta nu sa „isi ia ciubuc” Si inca ceva sa se poata cumpara bilete din mai multe locuri de la cat incepe cursa pana cand se termina cursa.

  2. ar fi mult mai frumos sa-si schimbe mediturul fierele vechi sau rebuturile altor tari care circula pe drumurile mediasului cu 25-30km.pe ora,un sfat pt directorul de la meditur,in medias nu mai sunt atitea fabrici functionale sau atitea muncitori ca sa fie nevoie de garniturile alea de autobuze lungi care circula goale 90% din zi ar fi mai bine sa achizitioneze microbuze si sa le transforme pe gaz cum au alte orase ale tari gen alba,brasov asta ar fi o investitie nu tonomat de bilete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here