Acasă Nova TV

VIDEO: PPDD Mediaş a lansat un apel pentru salvarea maidanezilor prin adopţie – VEZI amănunte!

78

PPDDCâinii fără stăpân ar trebui salvaţi, iar cine poate să adopte unul. Aceasta este poziţia PPDD Mediaş în ceea ce priveşte soarta maidanezilor din municipiu. Conducerea formaţiunii ar vrea chiar şi un referendum local pe această temă.Partidul Poporului Dan Diaconescu a aniversat doi ani de la înfiinţare şi la Mediaş printr-o conferinţă de presă la care a participat conducerea filialei locale. Unul dintre subiectele abordate a fost acela al câinilor fără stăpân. Preşedintele Ioan Lăzăroiu a lansat un apel către medieşeni prin care îi îndeamnă dacă pot să adopte maidanezi.

Articolul precedentVIDEO Cristi Dulca: Sunt legat sufleteşte de Universitatea dar nu mă gândesc decât la victorie!
Articolul următorVIDEO: Atât de bolnavi? În Gura-Câmpului, farmacii ca ciupercile după ploaie – VEZI ce spun medieşenii!

4 COMENTARII

  1. …nimeni nu va adopta caini ,atat timp cat cetateanul trebuie sa plateasca si impozit pentru caine…cainele ,ce ne da?lapte,oua,carne?-cainele ofera”dragostea” lui…nu ar trebui sa se mai plateasca impozit!

  2. de s-ar da o lege sa va autanasieze pe voi ar fi minunat,dar pe toti ca ne-am saturat de miciunile si inselatoriile voastre ca va zbateti toti pana ajungeti la ciolan si cand va vedeti cu el in mana dati numai din gura si nimic nu se vede in urma voastra..prefacutilor de va placeau cainii aveati deja acasa cate unul macar..deci ce vorbiti voi sunt doar baliverne..azi maine ni se impoziteaza si aerul ce il respiram, bai tradatori de tara care ne conduceti intr-un dezastru..ca nu mai stim nici cu cine sa mai votam ca toti sunteti o apa si un pamant..de s-ar trezi ceausescu si ar vedea ce s-a ales cu tara asta s-ar impusca singur in cap si ar muri la loc..tradatori de tara ce sunteti

  3. dar ce fenomene pot fi in partidul asta!
    primul nu-i chiar asa, dar al doilea care vorbeste ii de toata jena. cum se poate ca un analfabet si un om asa de rudimentar sa doreasca sa faca politica? bine, nu zic, mai sunt destui, dar chiar ca el nu am vazut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.