Acasă Nova TV

VIDEO: Atât de bolnavi? În Gura-Câmpului, farmacii ca ciupercile după ploaie – VEZI ce spun medieşenii!

200

FARMACIIÎn Gura-Câmpului farmaciile apar ca ciupercile după ploaie. Pe aproximativ două sute de metri pătraţi în zona complexului vechi funcţionează nu mai puţin de patru, dintre care una deschisă recent. Pe de altă parte în multe zone ale oraşului nu există nici măcar una singură, dezechilibrul fiind evident foarte mare, asta ca să nu mai vorbim de nerespectarea criteriului demografic, conform căruia în Mediaş ar trebui să existe aproximativ 10-12 farmacii. La capitolul farmacii, cartierul Gura-Câmpului câştigă detaşat, în condiţiile în care numai în zona complexului vechi funcţionează un număr de patru. Locuitorii din zonă spun că evident sunt prea multe, iar concluziile lor sunt dintre cele mai interesante. Dacă în cartierul Gura-Câmpului şi în zona centrală a municipiului sunt foarte multe farmacii, în alte cartiere nu este nici măcar una singură. Mai mult, la Mediaş criteriul demografic conform căruia ar trebui să funcţioneze o farmacie la 4.000 locuitori nu este respectat nici pe departe.

Articolul precedentVIDEO: PPDD Mediaş a lansat un apel pentru salvarea maidanezilor prin adopţie – VEZI amănunte!
Articolul următorVIDEO: Ziua Mondială a Geologilor sărbătorită la Mediaş – VEZI amănunte!

3 COMENTARII

  1. Lipsa genericelor de la rafturi, adaosuri comerciale astronomice sau recomandări făcute pacienților doar cu scopul unui profit mai mare. Sunt doar câteva dintre modalitățile prin care marile lanțuri farmaceutice încearcă să își maximizeze profiturile .Farmaciile sunt profitabile din simplul motiv ca oameni bolnavi sunt destui.
    mai inteleg sa fie de boli articulare (frigul din comunism), dar boli de inima? WTF? Ceausescu ne obliga la regim :). Bine, daca nu luam traditia de la noi (jumari, sarmale). Ma intreb ce va fi dupa 30 de ani, acum cu noul val de obezitate la copii, fast food etc? Vom avea farmacie in fiecare subsol de scara?Bai, chestia e gandita bine … se duce romanul la banca sa plateasca ratele, cand iese si se uita-n portofel il ia durerea de cap, asa ca se duce la farmacie 😉 Simplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.