Acasă Nova TV

VIDEO: De la cizme de cauciuc la asfalt după patru decenii – VEZI amănunte!

98

STRADA EMIL RACOVITAUmblau cu cizme de cauciuc din cauza noroiului, iar acum după patru decenii de aşteptare, a venit şi asfaltul. Aşa sună pe scurt povestea locuitorilor de pe strada Emil Racoviţă din zona Greweln, care a fost reabilitată de către municipalitate.În cursul zilei de ieri a fost recepţionată lucrarea extindere strada Emil Racoviţă din municipiul Mediaş. Pentru familiile care locuiesc în această zonă, momentul a fost unul deosebit după decenii în care au aşteptat ca acest lucru să se întâmple. În condiţiile în care strada urcă pe dealul din zonă a fost nevoie şi de construirea unui zid de sprijin. Valoarea investiţiei se ridică la aproape 700.000 lei.

5 COMENTARII

  1. deci totusi dupa atata timp se vede caci primarul nostru face ceva, in patru decenii altii nu au fost in stare, iar dnu Neamtu timp de un mandat si jumatate a reusit multe!

  2. bune strazile astea dar cine sa le umble, caci tinerii pleaca cu duiumul.. raman batranii, parintii nostri singuri aici ca noi nu ne vedem viitorul aici, sigur, nu avem nimic care sa ne motiveze sa ne stabilim in medias, pacat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here