Acasă Nova TV

VIDEO Cristi Dulca: Respectăm Steaua, dar mergem la victorie!

41

DULCARespectăm Steaua, dar mergem la victorie. Tehnicianul Cristi Dulca spune că aşteapta partida împotriva campioanei României în care jucătorii săi trebuie să se autodepăşească pentru a obţine un rezultat pozitiv. Taher Bawab este singurul jucător indisponibil în lotul alb-negrilor.Partida dintre Gaz Metan şi Steaua este una dezechilibrată, în condiţiile în care campioana României a obţinut trei victorii în tot atâtea partide disputate până în prezent şi este de departe cea mai în formă echipă. De partea cealaltă formaţia lui Cristi Dulca nu a cunoscut deocamdată gustul sucesului în actuala ediţie de campionat, având trei înfrângeri şi două rezultate de egalitate. Cu toate acestea gaziştii vor să facă o figură cât mai frumoasă în teren şi speră la un rezultat pozitiv.

6 COMENTARII

  1. lasa-ne frate ca esti praf. ma imbolnavesc cand te vad pe tine sau pe horoba. abia astept ziua in care o sa plecati amandoi din clubul asta ca il duceti la sapa de lemn..
    fa si tu un gest de bun-simt, recunoaste ca nu esti capabil de mai multe si da-ti demisia, distrugi ce a mai ramas din echipa asta! stiu de la jucatori din echipa ca nu esti de nicio treaba, nu stii sa legi 2 cuvinte, nu ai nicio idee tactica, nimic, esti 0 ca antrenor.

    • cu atitudinea asta delasatoare a ta sigur ar ajunge echipa in liga a 2-a. cand ceva nu merge, incerci sa vezi care e problema, sa o remediezi. daca zici ca „lasa ba ca merge si-asa” nu faci nimic. tu chiar crezi ca fara vreo schimbare echipa are sanse sa se salveze
      ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here