Acasă Nova TV

DAFORA și CHEVRON, contract de foraj pe 4 ani

485

Dafora-Medias

DAFORA S.A., lider al pieței de foraj din România, anunţă semnarea unui contract de foraj cadru cu CHEVRON, unul dintre liderii mondiali ai companiilor energetice integrate cu sucursale care își desfăşoară activitatea la nivel mondial.

DAFORA va executa servicii de foraj onshore pentru CHEVRON în zona Bârlad pe o durată de 4 ani începând din această toamnă. Contractul include săparea de sonde conform programului de explorare al companiei Chevron.

Instalația de tip F320 (Rig 14) va finaliza în curând lucrările la un alt proiect în derulare, urmând ca mai apoi să fie inclusă într-un program de modernizare pentru aducerea acesteia la parametrii solicitati de client.Semnarea de noi contracte cu operatori străini reprezintă rezultatul strategiei companiei şi al profesionalismului întregului personal. Corelarea strategiei de business pe termen lung cu capacitatea companiei de a se adapta la dinamica pieţei, demonstrează poziţia de care se bucură Dafora în industria de profil.

Lider pe piața de foraj din Romania, DAFORA execută servicii de foraj onshore pentru petrol, gaze naturale și ape geotermale, lucrări de probe producție și workover, dar și servicii de mentenanţă și transport pentru echipamentele de foraj.
Beneficiind de o experiență vastă în exploatarea de petrol si gaze, compania Dafora S.A. a contractat majoritatea lucrărilor de foraj pentru companiile internaționale implicate în acest sector pe piața din Romănia.

Articolul precedentFestival Internațional de Folclor la Sibiu
Articolul următorRecomandări anti-caniculă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.