Acasă Nova TV

Start pentru Rabla 2013: ASTĂZI începe distribuirea tichetelor către REMAT-uri

29
Rabla 2013  Veşti bune pentru cei care vor şă-şi cumpere o maşină nouă şi au aşteptat startul programului „Rabla“ din acest an.
După ce REMAT-urile care colectează maşini date la casat, producătorii şi dealerii auto şi-au depus dosarele pentru a se înscrie în program, Administraţia Fondului pentru Mediu începe să distribuie tichetele valorice.
Anul acesta vor fi distribuite 20.000 de vouchere, în valoare de 1.500 de euro (6.500 de lei), totalizând o finanţare de 30 de milioane de euro (130 de milioane de lei). Dintre tichete, emise o singură dată anul acesta, 17.000 vor fi destinate persoanelor fizice şi juridice, iar restul de 3.000 instituţiilor publice.
Tichetele vor fi transmisibile şi vor putea fi decontate, la achiziţionarea unei maşini noi, până la data de 20 noiembrie.
Noutatea programului din acest an este faptul că, la repartiţia tichetelor, se va ţine cont de numărul de maşini mai vechi de 10 ani din fiecare judeţ, şi nu de numărul de locuitori, ca până acum.Articol complet şi foto:  Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here