Acasă Nova TV

GALERIE FOTO Oferte trăsnite la o pensiune din Bazna – Prinzi cocoşul, mănânci supa gratis, îţi plăteşti circumferinţa burţii sau mărimea pantofului

66

Pensiune din Bazna  Turiştii care trec pragul unei pensiuni din staţiunea Bazna, judeţul Sibiu, pot alege ca modalităţi de plată oferte care de care mai trăsnite.

Reprezentanţii pensiunii spun că acestea funcţionează cu succes, iar cei care aleg astfel de pachete se amuză copios. Una dintre ele, introdusă pentru prima dată începând cu acest sezon, este ”prinzi cocoşul, mănânci supa gratis”. Reţeta este simplă. Din ţarcul păsărilor se alege un cocoş ”ceva mai adormit, să nu-i fie greu clientului să-l prindă”, i se dă drumul prin curte iar dacă turistul îl prinde şi-a asigurat gratis supa preparată din cocoşul respectiv, pentru masa de prânz.

Tot aici, în anumite week-end-uri, camera se poate plăti în funcţie de dimensiunea burţii bărbatului din familie. Calculul este simplu, pentru fiecare centimetru din circumferinţa burţii se plăteşte un leu, iar anul trecut, de exemplu, cel mai mult a plătit o familie al cărei ”cap” era mândrul posesor al unei burţi cu circumferinţa de 120 de centimetri.

Articol complet şi foto:  Adevărul Sibiu

2 COMENTARII

  1. Una dintre ele, introdusa pentru prima data începand cu acest sezon, este ”prinzi cocosul, mananci supa gratis”. Reteta este simpla. Din tarcul pasarilor se alege un cocos ”ceva mai adormit, sa nu-i fie greu clientului sa-l prinda”, i se da drumul prin curte iar daca turistul îl prinde si-a asigurat gratis supa preparata din cocosul respectiv, pentru masa de pranz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here