Acasă Nova TV

Teodor Neamţu: Domnule deputat, totuşi ce ai mai făcut pentru Mediaş?

57

TEODOR NEAMTUDupă ce deputatul Gheorghe Roman a declarat recent că primarul ar trebui să vadă de drumuri, astăzi a venit şi replica lui Teodor Neamţu. Primarul Mediaşului a declarat într-o conferinţă de presă că de acum înainte îl va întreba săptămânal pe Gheorghe Roman ce a mai făcut pentru oraş şi a mai spus că este uşor să dai din gură, dar e mai greu să faci ceva concret. 

Articolul precedentMiron Neagu: Este nevoie de o dezbatere reală, de specialitate privind soarta Romgaz şi Transgaz!
Articolul următorSEMNE DE ÎNTREBARE: La Mediaș s-a pus ”batista pe țambal”

9 COMENTARII

  1. Halal strategie are primaria! Hai ca a fost tare asta cu strategia!Sunteti penibili.
    ce interes are primaria sa repare stricaciunile provocate de apa tarnavei mari.din banii publicci?
    daca a-ti avea putina demnitate v-ati da demisia dvs si toata sleahta de consilieri care nu fa nimic ptr oras.doar interese personale….

  2. Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma…Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri.Cel mai uşor este să fii şef : lingăi găseşti pe toate drumurile!Apropo de drumuri…

  3. Ce zici domn’ primar, daca-ti trimit factura de la service, o platesti? Cu tot cu amortizoare, ajunge undeva la 2400 de lei. Aproape 600 de lei e TVA, deci recuperezi ceva, ca doar esti bugetar si din taxe iti iei si tu banii, ce dracu’.

  4. dr.menghele,dr chico,daniel..ba sun teti niste imbecili care ganditi doar pentru voi credeti ca e usor sa fi primar .sa ai un oras de responsabilitati,nu criticati ca sa nu fiti criticati…ar trb sa va fie rusnie ca sa criticati un astfel de om …ce sunteti voi si cine sunteti voi ..credeti ca daca ati fi fost voi la putere ati fi facut ceva ..nimic…e simplu sa vorbim din tribune …mai bine am intra in joc si am da o m ana de ajutor …vb multa in acest oras si putin munca …cred ca vati ratat cariera .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.