Acasă Nova TV

SEMNE DE ÎNTREBARE: La Mediaș s-a pus ”batista pe țambal”

69

Medias  Întâlnirea pe care liderii sindicatelor urma să o aibă sâmbătă cu liderii politici locali s-a anulat, iar Ministerul pentru Energie a anunțat că la București urmează să funcționeze conducerea corporativă a companiilor Romgaz și Transgaz, cu tot ce ține de activitățile de strategie, marketing, relații internaționale și relații instituționale, inclusiv cu autoritățile din domeniu.

”Dialogul realității”, ce ar fi trebuit să se desfășoare sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor Mediaș a fost anulat de către organizatori: Sindicatul Liber din SNGN Romgaz. Sindicaliștii susțin că cerințele angajaților sunt în curs de rezolvare, deci nu mai e nevoie de nicio întâlnire, asta deși de la București s-a anunțat clar înființarea noului sediu.

”Consider că problemele salariaților din SNGN Romgaz SA sunt în curs de rezzolvare în luna aceasta, de către conducerea societății, consiliul de administrație și adunarea generală a acționarilor, în modul cel mai avantajos pentru aceștia”, sună comunicatul oficial al președintelui sindicatului Ioan Stoicovici, prin care se anulează întâlnirea. Inițial, acesta cerea ajutorul prefectului de Sibiu, dar și liderilor politici din județ să oprească intenția Ministerului Economiei de a mai înființa un sediu al Romgaz.

Articol complet:  Aici     Turnul Sfatului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.