Acasă Nova TV

PLAYOFF 2013: Ionuț Drăgușin: ”Avem șanse să batem Mediașul”

69

ionut dragusin  Pivotul Craiovei a vorbit, într-o conferință de presă organizată de clubul său, despre seria cu Gaz Metan Mediaș din primul tur al PlayOff 2013.

Drăgușin crede că duleul nu va fi unul ușor, dar Mediașul poate fi învinsă în cel puțin unul dintre primele două meciuri, foarte importante fiind aportul publicului și felul în care el și colegii săi se vor reface după prima confruntare.

Chiar dacă de felul meu sunt un tip realist spre pesimist, cred că avem șanse să batem Mediașul. În primul rând jucăm trei meciuri acasă, ia dacă va fi o sală plină, putem face o figură frumoasă.

Va fi extraordinar de greu, mai ales a doua zi, căci în prima zi, având o săptămână de odihnă, eu zic că putem juca de la egal la egla. Va conta cum ne reface după primul meci pentru că avem o bancă scurtă și ne va fi greu.

Dacă vom reuși să câștigăm ambele meciuri acasă șansele la calificarea în semifinale se vor schimba un pic. Iar dacă, după primele meciuri, va fi 1-1, presiunea nu va mai fi pe noi. Mediașul se va întoarce acasă și va fi obligată să câștige ambele meciuri deoarece nu cred că își va dori să se întoarcă la meciul cinci, decisive, în Sala Polivalentă.

Articol complet şi foto:  Totalbaschet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here