Acasă Nova TV

Gheorghe Roman prezent la ora 14 la şedinţa Comisiei pentru Industrii din Camera Deputaţilor

26

gheorghe-romanParlamentarul medieşean a cerut liderului de grup al parlamentarilor PSD să susţină cauza Mediaşului în faţa primului ministru. Gheorghe Roman a solicitat şi o audienţă la Victor Ponta iar astăzi de la ora 14:00 va participa la şedinţa Comisiei pentru Industrii din Camera Deputaţilor pentru a cere sprijin pentru cauza oraşului.

Articolul precedentPLAYOFF 2013: Ionuț Drăgușin: ”Avem șanse să batem Mediașul”
Articolul următorAi greşit, te-am amendat – municipalitatea pune tunurile pe constructori!

2 COMENTARII

  1. …Intre putinele momente de optimism pe care le mai traiesc romanii, pesimismul ocupa locul de „lider” al starii lor de spirit. Constanta afectiva pentru inducerea careia au fost necesare doua decenii. De tradari, vanzari si cumparari de constiinte; de sfartecari existentiale, toate comise, cu sange rece, tocmai de catre alesii romanilor, intru nazuinta lor de mai bine. Dar n-a fost sa fie… Romania continua si azi lungul si nesfarsitul drum spre noaptea manevrelor de culise; a tradarilor de constiinta. Punctul forte al politicii de la noi.

    La adapostul noptilor s-au pus si inca se pun la cale dezastruoase schimbari de macaz. in zadar sunt infierate in mass-media, de catre analisti politici si economici, de sociologi, istorici, de manageri ai unor companii autohtone. Si, mai ales, de milioanele de romani in suferinta. Problemele mari ale Hidroelectrica, Oltchim, CFR-Marfa, Justitie etc, etc, sunt rezolvate sub acoperisul noptilor tarzii ale vanzarii de sine. Sa intelegem ca politicienii nostri sunt insomniacis Sau or fi aflat ca, in viata, pentru orice decizie capitala, noaptea este cel mai bun sfetnics! De regula, cand rezultatele „politicii nocturne” ajung la lumina zilei, printre straiele transparente ale deciziilor se vede limpede adevarul. Adica stratul gros de minciuna. Asa se face ca, la noi, nimic nu da roade concrete, in favoarea populatiei „prestatoare” de taxe. Dimpotriva, cresc si se inmultesc numai si numai buruienile promisiunii.

  2. romane eu te-am votat sa pentru a se muta sediul gazului la bucuresti !! sa scapam de preturi umflate din cauza gazistilor care da impresia comerciantilor ca toti avem 18 salarii babane ca gazistii !!! jos gazistii si jos primarul betivan al mediasului !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.