Acasă Nova TV

Fotbalul, mai presus de război! Povestea impresionată a lui Llullaku îţi taie respiraţia. Cum a scăpat din conflictul din Kosovo

49

Azdren Llullaku  Azdren Llullaku (25 de ani) a fugit cu o barcă în Italia imediat după izbucnirea conflictului din Kosovo şi a apucat să joace la profesionişti doar din momentul în care a semnat cu Gaz Metan Mediaş.

Gaz Metan are darul de a inventa fotbalişti. După Bawab, un alt străin impresionează în tricoul medieşenilor. Atacantul Azdren Llullaku a venit practic de nicăieri. A fost remarcat de Cristi Pustai la un trial şi a rămas la Mediaş. Mutarea a fost inspirată. Llullaku a marcat 5 goluri în Liga I. Povestea sa de viaţă pare desprinsă dintr-un scenariu venit de la Hollywood.

A trăit pe viu războiul din Kosovo şi a fost nevoit să fugă în Italia, pentru a-şi salva viaţa. Iar când îl auzi pe Azdren ce povesteşte, ţi se taie respiraţia. „Aveam 12 ani când a început bombardamentul. A trebuit să plecăm cu mama şi fratele meu din oraş. Eram doar noi. Tata a decedat când eram mic. Era prea periculos să rămânem. Puteam să ne pierdem viaţa în orice clipă. Mama a spus că vrea să ne ofere un viitor mai bun, chiar dacă ar fi să moară“, îşi începe fotbalistul povestirea incredibilă.

Articol complet: Aici     Foto: Prosport

Articolul precedentPăcăleala vânzătorilor de mașini. Donația te scutește de taxa auto
Articolul următorPLAYOFF 2013: Ionuț Drăgușin: ”Avem șanse să batem Mediașul”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.