Acasă Nova TV

Cum arată autostrada care trebuia terminată săptămâna trecută? FILMARE AERIANĂ

48

 Cum arată autostrada  Din contribuțiile financiare ale unor români interesați de evoluția lucrărilor la autostrada Orăștie – Sibiu, au fost realizate noi filmări aeriene ale căii rutiere ce avea ca termen de finalizare 9 aprilie 2013.

Potrivit filmărilor realizate de utilizatorul Eurocopter al forum.peundemerg.ro, pe loturile care traversează teritoriul administrativ al județului Sibiu (lot 3, constructor Impregilio, și lot 4, constructor Euroconstruct Trading 98 și Astaldi) probleme sunt destul de numeroase.

Filmul postat ieri redă stadiul șantierelor începând de la Miercurea Sibiului, în imaginile surprinse în intervalul 2:00 – 2:15 pot fi văzute alunecările masive de teren de dinaintea viaductului de la Aciliu (intervalul 2:20 – 2:43), precum și alunecările din partea dinspre Sibiu a viaductului, surprinse în imaginile din intervalul 2:45 – 3:07.
Situația pare mai bună pe lotul 4 al autostrăzii (de la minutul 3:36), unde alunecările de teren au afectat planurile inițiale în doar două locuri (dealul filmat la minutul 6:18 și cel surprins la 7:34). Tototată, pe lotul 4 pot fi observate porțiuni mult mai întinse de autostradă unde, cel puțin pe o cale, a fost așternut primul strat de asfalt.

Articol complet şi video: Aici     Foto: Turnul Sfatului

Articolul precedentPremieră la Sibiu: Curtea de Justiţie a UE dă dreptate unei sibience care a cerut dobândă la taxa auto
Articolul următorAstăzi la Mediaş: Expoziţie cu monumentele oraşului şi subscripţie publică pentru Turnul Trompeţilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.