Acasă Nova TV

FOTO ACUM: Igienizare la blocurile de pe Tineretului – vezi cum arată zona!

58

IgienizareZona garsonierelor 3 şi 5 de pe strada Tineretului a fost mereu una probleme din punct de vedere al mormanelor de gunoaie aruncate de locatari. Operatorul de salubritatea a intervenit în această dimineaţă în zonă pentru a o igieniza.

NovaTv 5

NovaTv 1 NovaTv 3 NovaTv 4DSC_0133NovaTv 7 NovaTv 6

2 COMENTARII

  1. Splendid!
    Ma simt onorat ca, din impozitele platite de noi, dam ajutoare sociale acestei categorii defavorizate, ma simt onorat ca ne lasa sa strangem gunoaiele dupa ei.
    Propun majorarea impozitelor, sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a-i tine in puf, sa creasca mari si sanatosi, sa ne poata da in cap ca la carte.

  2. Pai ce sa mai zici cand vezi asa ceva.Nationalitatile inlocuitoare,da cum ati auzit isi fac de cap intr-un oras scapat de sub control de oficialitati si politie.Nimeni nu se pune cu ei ,nimeni nu vrea sa aiba a face cu ei.acesti outside-eri patineaza pe langa lege ,omenie si civilizatie ,traindu-si viata intr-o cloaca si dand vina pe societate de conditia lor umana.Am vazut interviul Nova tv cu viceprimarul orasului distrus Medias si am vazut un om depasit de problemele cu care se confrunta.Eu in continuare cred ca omul sfinteste locul, Mediasul fiind un teritoriu blamat si cu oameni incompetenti la carma lui.Va salutttttt!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.