Acasă Nova TV

Candidat la europarlamentare în luptă pentru autonomia Transilvaniei. „Dăm un semnal clar pentru politicienii din România şi UE!”

2077

liga transilvania democrata Comunitatea Autonomy for Transylvania a anunţat că doreşte să prezinte un candidat independent pentru alegerile europarlamentare din 2014. Prin această propunere, comunitatea vrea să obţină o cât mai bună susţinere externă a autonomiei Transilvaniei.

Potrivit unui comunicat al Ligii Transilvania Democrată, „ideea este foarte bună şi extrem de necesară, în perspectiva luptei pe care noi transilvănenii o vom duce, pentru a obţine o cât mai bună susţinere externă a autonomiei Transilvaniei„. Comunitatea cere, astfel, sprijinul tuturor organizaţiilor autonomiste sau federaliste.

Liga Transilvania Democrată consideră că este momentul ca românii ardeleni, maghiarii şi secuii ardeleni, saşii şi şvabii ardeleni, să dovedească tuturor, că pot fi solidari şi uniţi, pentru o cauză comună şi anume obţinerea autonomiei Transilvanei. Susţinerea unui candidat independent la alegerile parlamentare europene din 2014, de către cele trei naţionalităţi principale ale Transilvaniei, va fi un semnal clar, pentru toţi politicienii din Uniunea Europeană şi România, că doleanţele noastre nu mai pot fi ignorate, mai mult, va fi o dovadă de netăgăduit a identităţii noastre comune de transilvăneni!„, se mai arată în comunicat.

Liga Transilvania Democrată a mai anunţat că se va implica şi din punct de vedere logistic pentru a obţine numărul necesar de semnături.

Totul pentru salvarea şi conservarea identităţii de Transilvănean!

Sursa: Liga Transilvania Democrată

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.