Acasă Nova TV

Coffee CooP Mediaș s-a alăturat campaniei ,,Spitale publice din bani privați”

686

Coffee CooP Mediaș s-a alăturat campaniei ,,Spitale publice din bani privați”.

Astfel, toate încasările obținute sâmbătă în incinta locației de pe strada Axente Sever numărul 29, vor fi donate către Fundația Metropolis.

Fondurile strânse în urma donațiilor vor fi folosite pentru construirea Clinicii de Psihiatrie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie ,,Prof. Dr. Alexandru Obregia „.

De ce este acest proiect o prioritate? Pentru că mii de copii și adolescenți din România au nevoie urgentă de îngrijire specializată. Actuala infrastructură e depășită și nu mai corespunde necesităților reale.

De ce este vital acest proiect? Pentru că aproximativ 22.000 de copii și adolescenți din România suferă de afecțiuni psihice, iar infrastructura actuală nu mai satisface cerințele actuale.

Noua secție va aduce o schimbare majoră: spații adaptate pentru nevoile tinerilor pacienți, cu saloane moderne și sigure, saloane cu 1 sau 2 paturi, fiecare cu baie proprie și spațiu pentru însoțitori.

Zone speciale pentru terapie individuală și de grup, plus spații de socializare inovatoare la nivel național, spații dedicate, securizate, pentru pacienții afectați de dependența de substanțe psihoactive sunt alte schimbări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.