Acasă Sport

Prima victorie în play-off | ACS Mediaș a învins CS Universitar din Alba Iulia

545

Prima victorie în play-off | ACS Mediaș a învins CS Universitar din Alba Iulia.

Formația lui Mihai Ianc a câștigat cu scorul de 2-0 partida disputată sâmbătă după-amiază pe teren propriu. Golurile primei victorii din play-off pentru gruparea de pe Târnava Mare au fost marcate de Szilard Magyari și Antonio Dumitru. ACS rămâne pe poziția a treia a clasamentului și va juca etapa viitoare în deplasare cu Unirea Ungheni.

ACS Mediaș a început partida cu CS Universitar din Alba Iulia în formula Fabio Blaga, Alexandru Vodă, Benjamin Hanzu, Vlad Antonio, Sorin Șerban, Alexandru Luca, Cristian Balgiu, Antonio Dumitru, Mihai Petra, Cătălin Tineiu și Szilard Magyari.

Formația vizitatoare a avut prima ocazie a partidei în minutul 10. Răzvan Pîntea a reușit o acțiune personală în partea dreaptă, a pătruns în careul de 16 metri, a șutat, iar mingea a lovit stâlpul din dreapta al porții lui Fabio Blaga. La jumătatea primei reprizei Szilard Magyari a executat o lovitură liberă din lateral stânga, însă peste poartă. Același jucător a reușit apoi să deschidă scorul în minutul 30 și a stabilit scorul pauzei, 1-0 pentru ACS Mediaș.

Antonio Dumitru a dublat avantajul formației sale în debutul reprizei secunde. Acesta a marcat în minutul 51, după ce a profitat de o bâlbâială în defensiva adversă, a recuperat balonul, a pătruns în careul de 16 metri, a șutat și l-a învins pe portarul formației vizitatoare. Medieșenii au avut și alte ocazii de a-și mări avantajul pe tabela de marcaj, însă partida s-a terminat în cele din urmă cu scorul de 2-0.

În urma partidei de sâmbătă-amiază, ACS a acumulat 38 de puncte și rămâne pe poziția a treia în clasament. În etapa următoare, formația lui Mihai Ianc va întâlni în deplasare CS Unirea Ungheni 2018.

Foto: Lorand Csiszer|ACS Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.