Acasă Nova TV

Expoziția ,,Mamifere sălbatice de pe glob” a fost vernisată la Muzeul Municipal Mediaș

240

Expoziția ,,Mamifere sălbatice de pe glob” a fost vernisată la Muzeul Municipal Mediaș.

Muzeul Municipal Mediaș a găzduit joi după-amiază, vernisajul expoziției temporare de științe ale naturii „Mamifere sălbatice de pe glob”. Turul acesteia îi va purta pe vizitatori printre specii rare de animale de pe trei continente, Asia, Africa și Europa, având posibilitatea de a observa de aproape mamifere sălbatice extrem de periculoase în mediul lor natural, precum leul, ursul sau crocodilul.

În cadrul expoziției sunt incluse 42 de exponate, din două colecții particulare ale austriacului Helmut Raith și medieșeanului Oliviu Aldea, exponatele fiind realizate prin tehnica taxidermiei.

Expoziția este organizată de Primăria municipiului de pe Târnava Mare în colaborare cu S.C. Media Forest DCC S.R.L., Hunting Club Mediaș și RAITH Tierpräparator Austria. Cele mai multe exemplare care fac parte din expoziția de la Muzeul Municipal Mediaș provin de pe continentul african, însă sunt și animale din Europa și Asia. Expoziția „Mamifere sălbatice de pe glob” va rămâne deschisă vizitatorilor până în data de 20 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.