Acasă Nova TV

2 eleve din Mediaș s-au calificat la etapa națională a ONSS la cros | Rezultate complete

280

2 eleve din Mediaș s-au calificat la etapa națională a ONSS la cros.

Municipiul Mediaș a găzduit etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la Cros. Cei mai buni elevi și eleve din ciclurile gimnazial și liceal din județul Sibiu au alergat în parcul de la Hanul Greweln pe distanțe cuprinse între 1000 și 1500 metri, în funcție de vârstă și categorie.

Elevii din municipiul Mediaș au reușit să ocupe de altfel 9 dintre cele 12 locuri pe podium la cele patru categorii la care s-a alergat. Astfel, la gimnaziu fete locul întâi a fost ocupat de Mara Ibășfălean de la Liceul Teoretic Roth Oberth, pe locul al doilea s-a clasat Denisa Cîmpean de la Școala Gimnazială Numărul 7, iar pe locul al treilea Alexandra Cozan de la Școala Gimnazială Numărul 4.

La gimnaziu băieți primul loc a fost ocupat de Bogdan Kadar de la Școala Gimnazială Mihai Viteazu Șelimbăr, pe al doilea s-a clasat Cristian Jiga de la Școala Gimnazială C.I. Motaș, iar pe locul al treilea Tudor Bîrsan de la Liceul Teoretic Roth Oberth.

La liceu fete, locul întâi a fost ocupat de Alexandra Hudea de la Liceul Teoretic Axente Sever, locul doi de Vanesa Giangu tot de la Liceul Teoretic Axente Sever, iar locul al treilea a fost ocupat de Iulia Negoiescu de la Colegiul Național Andrei Șaguna.

La liceu băieți, prima poziția a fost obținută de Sebastian Patrik Folea de la Colegiul Național Andrei Șaguna, pe locul al doilea s-a clasat Daniel Tincă de la Colegiul Școala Națională de Gaz, iar pe poziția a treia Mihai Chetreanu de la Liceul Teoretic Roth-Oberth.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.