Acasă Nova TV

Se reia montarea contoarelor digitale pe 5 străzi din cartierul Moșnei | CP

356

Se reia montarea contoarelor digitale pe 5 străzi din cartierul Moșnei.

Montarea contoarelor digitale de branșament din Mediaș, în cadrul lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelelor de apă, se reia pe străzile Angărul de Jos, Angărul de Sus, Graia de Jos, Stejarului și Ulmului, la punctele de consum în care lucrările nu s-au putut executa  în cursul anului trecut

Lucrările de montare a contoarelor digitale de branșament din Mediaș se reiau în perioada 21 Februarie – 21 Martie, pe străzile Angărul de Jos, Angărul de Sus, Graia de Jos, Stejarului și Ulmului, la punctele de consum în care lucrările nu s-au putut executa în cursul anului trecut.  

Facem apel la clienții de la punctele de consum de pe străzile amintite, acolo unde încă nu s-a efectuat înlocuirea contorului mecanic cu unul digital – cu transmitere la distanță a datelor, să coopereze cu reprezentanții antreprenorului care derulează lucrările, astfel încât aceștia să aibă acces la contorul de branșament și să finalizeze lucrările până în data de 21 Martie.

Clienții vor primi informări punctuale în cutiile poștale de la adresa punctului de consum, pentru a lua legătura cu executanții lucrărilor și pentru a stabili de comun acord o întâlnire la punctul de consum în vederea înlocuirii / montării noului contor.  Vă rugăm ca, în termen de maxim 5 zile de la primirea informărilor, să contactați antreprenorul lucrărilor, Societatea GEIGER SRL, prin reprezentatul Ovidiu Goga, la nr. de tel: 0752 663 750, de luni până vineri între orele 08:00 – 18:00.

Subliniem faptul că schimbarea sau montarea contorului nu implică niciun fel de costuri pentru clienți, operațiunea fiind suportată în totalitate de către operatorul regional S.C. Apa Târnavei Mari S.A., prin proiectul cu finanțare europeană „Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, județul Sibiu”, derulat la nivel regional. Clientul nu are niciun fel de obligație de plată!

În cazul lucrărilor pe domeniul privat, facem apel la înțelegerea clienților, pe care îi rugăm să fie cooperanți și să ne acorde sprijin pe durata operațiunii. Pentru a ne semnala diferite situații cu caracter deosebit sau pentru a solicita informații, clarificări sau pentru a verifica prezența echipelor de lucru în teren, vă recomandăm să contactați reprezentantul antreprenorului, Ovidiu Goga.

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.