Acasă STIL DE VIATA

Lacrimile au efect terapeutic | Monica Degeu

65
Lacrimile au efect terapeutic

Atunci când o emoție intensă te cuprinde lacrimile curg, se revarsă vindecător.

Fiecare emoție este definită de propria chimie și compoziția lacrimei diferă în funcție de emoția care a generat lacrima. Aceasta face parte din minunea și frumusețea corpului uman.

Fiecare floare din care sunt preparate remediile Bach este înzestrată cu propria sa geometrie și chimie perfectă, așa cum fiecare lacrimă se cristalizează în forma ei, oglindind emoția care a creat-o.

Este miracolul naturii în care suntem și noi integrați!

Nu durerea fizică este cea care declanșează plânsul ci emoțiile deosebit de puternice

Când lacrimile rămân depozitate adânc în suflet și nu mai poți să eliberezi acea tensiune, nu mai poți să plângi, dar durerea sufletească este profundă, ai nevoie de Sweet Chestnut.

Este o floare a cărei energie te poate ajuta să detensionezi durerea sufletească și chiar să reușești să plângi eliberator. În acest caz lacrimile au efect terapeutic.

Când simți o sensibilitate prea mare și nu-ți poți stăpânii emoțiile din spatele acestei sensibilități te poate ajuta Walnut.

Este remediul floral pe care medicul Edward Bach l-a preparat din floarea de nuc, partea feminină a acestei flori care are energia necesară pentru a-ți ameliora sensibilitatea și a regăsi echilibrul, pacea interioară.

Uneori simți nedreptate și lacrima te însoțește vrând să mângâie sufletul nedreptățit și poate Vervain să fie un remediu indicat.

Vervain este floarea de verbină preparată printre primele remedii florale Bach încă din anii 1930 pentru a echilibra emoțiile ca parte esențială, de temelie, a sănătății noastre.

Uneori plângi când nimeni nu te vede, ascunzi sub mii de zâmbete ceea ce doar tu poți să simți și ai nevoie de Agrimony.

Fii sincer cu tine! Lacrimile sunt o expresie complexă a emoțiilor tale, care sunt un răspuns al întregului organism la evenimentele prin care treci.

Ai grijă de tine, de ceea ce simți!

monica degeu
Articolul precedentCSS Mediaș – planuri și perspective în 2024 | În dialog cu Directorul Dan Popa
Articolul următorAccident la ieșirea din Axente Sever | Un autoturism a lovit o căruță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.