Acasă STIL DE VIATA

SCHIMBAREA | Monica Degeu

105
schimbarea - autor Monica Degeu

Avem o singură certitudine, că totul, absolut totul este într-o continuă schimbare.

Chiar dacă știm asta, există o dorință de stabilitate bazată pe teama că ar putea veni un viitor care nu îndeplinește așteptările.

Personalitatea noastră tinde să cristalizeze într-un tipar comportamental, să stagneze și să fabrice armuri de protecție împotriva schimbării. Este nevoie să reașezi dinamic, schimbând mereu, lucruri, fapte, emoții.

Conștientizarea implică o schimbare în idealurile noastre, în relațiile și abilitățile noastre.

Remediile Bach devin un ajutor conștient pentru acceptarea unei schimbări a fiecăruia, pentru călătoria continuă a fiecărei zile.

Poate ai nevoie de cineva care să te însoțească spre necunoscuta și înspăimântătoarea zi de mâine și Aspen te-ar putea lua de mână.

Aspen este un remediu floral Bach obținut din floare de plop tremurător. Picăturile acestui remediu sunt necesare pentru a ameliora acele frici pe care le numim anxietate de anticipare.

La nivel organic acestea acționează asupra nervului vag pentru a atenua stări de disconfort digestiv care pot să apară atunci când astfel de emoții ne însoțesc o perioadă de timp.

Poate ești neîncrezător în forțele tale și Larch te va ajuta să ai încredere să schimbi, să te bucuri, să acționezi. Larch este obținut din floarea de lariță, și are proprietatea de a crește încrederea în tine, de a învinge teama de eșec.

Poate ești prea obosită ca să accepți schimbările din viața ta și ai nevoie de un fortifiant cum este Olive.

Poate îți este frică de schimbare. Mimulus este o floare galbenă, așa cum galben este considerată culoarea curajului, te va încuraja.

E înălțător să știi că drumul îl transformă mereu pe cel care a plecat la drum. Poți să-ți înțelegi emoțiile și să vezi care remediu este pentru tine și de ce.

Este început de An Nou! Pornește la drum! Călătoria spre interior este întotdeauna o aventură cu momentele sale perfecte, căderi, neplăceri, furie.

Ai grijă de tine, de schimbările prin care treci și de ceea ce simți!

monica degeu
Articolul precedentDragoste pentru literatură și folclor | Dialog cu învățătoarea Doina Cîrstea
Articolul următorPariuri CS:GO: Pasul în Universul Competițiilor de Gaming

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.