Acasă Mediateca

Activitatea ansamblurilor de dansuri populare „Muguri de pe Târnave” și „Târnavele” | Dialog cu Profesorul coregraf Vasile Stoia

502

Activitatea ansamblurilor de dansuri populare „Muguri de pe Târnave” și „Târnavele” | Dialog cu Profesorul coregraf Vasile Stoia.

Medieșeni de toate vârstele, de la copii la adulți, se pregătesc se inițiază în tainele dansului popular la Sala Traube. Aceștia se antrenează de două ori pe săptămână cu profesorul coregraf Vasile Stoia, invitatul emisiunii Mediaș 120 de astăzi.

Săptămâna viitoare va avea loc la Mediaș seminarul coregrafic „Magia Dansului”. Evenimentul care se va desfășura pentru a doua oară în municipiul de pe Târnava Mare, este organizat de către Școala de Dans „Vasile Stoia”, cu sprijinul Primăriei Mediaș. În perioada 14-16 februarie, peste 110 de coregrafi, profesori, dansatori profesioniști și amatori din toată țara se vor întâlni pentru 3 zile de muncă, dans și coregrafie.

Evenimentul se va încheia cu un spectacol al Ansamblurilor „Muguri de pe Târnave” și „Târnavele”, dedicat participanților la seminar, precum și locuitorilor municipiului Mediaș.

Foto: Facebook| Școala de dans Vasile Stoia

Articolul precedentUn șofer de 72 ani cu permisul suspendat conducea pe contrasens pe A1 | VIDEO
Articolul următorSuma corectă pentru folosirea Stadionului Gaz Metan ar trebui să fie zero!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.