Acasă STIL DE VIATA

Ziua dulciurilor acoperite cu ciocolată | Monica Degeu

113
Ziua dulciurilor acoperite cu ciocolată | Monica Degeu

Ziua dulciurilor acoperite cu ciocolată! La fel am putea acoperi prezentul cu amintiri.

Într-o lună a poveștilor de iarnă, în fiecare zi poți să asociezi amintiri… frumoase aduceri aminte, sentimente de iubire și acceptare. Amintirile ar fi ca și o ciocolată dulce.

Este dovedit însă că perioada sărbătorilor se poate acoperi cu amintiri care se dovedesc a fi umbre, suferințe reprimate, experiențe amare întipărite încă din copilărie.

Nimeni nu a fost scutit!

Când vorbim despre amintiri vorbim despre o parte a personalității numită copil interior. Îți influențează acțiunile, gândirea și deciziile în proporție de până la 90%.

Este o parte importantă a subconștientului care nu te lasă, de cele mai multe ori, să trăiești prezentul cu bucurie.

Pentru a trata amintirile, în terapia Bach există un remediu preparat dintr-o floare specială

Star of Bethlehem sau “Steaua Bethlehemului” este o floare cu șase petale simbolizând cometa care a vestit nașterea lui Isus Hristos, cele două triunghiuri cruce suprapuse, integrarea corpurilor superioare cerești cu cele pământene.

Steaua cu șase colțuri reprezintă perfecțiunea care readuce ordine în haosul din care totul a venit.

Administrarea acestui remediu te ajută să parcurgi un drumul anevoios în timp, să revezi amintirile care ți-au adus suferințe, să le accepți și să le integrezi! Sunt experiențele tale de viață.

N-au ținut de tine greutățile prin care ai trecut, dar ține de tine modul prin care cerni și trăiești fiecare clipă prin care treci!

Experiența fiecărui copil, a fiecărui individ, este unică

Fiecare situație familială este unică, iar abordarea nevoilor specifice ale fiecărui copil este crucială pentru dezvoltarea sănătoasă a oricărui individ.

Star of Bethlehem este remediul recomandat și copiilor din familiile monoparentale, care, de sărbători, sunt adesea nevoiți să petreacă sărbătorile într-un mediu mai puțin familiar lor.

Copiii pot experimenta un sentiment de pierdere, mai ales dacă absența celuilalt părinte se datorează divorțului sau decesului.

Acest remediu floral Bach ameliorează sentimente de tristețe sau de abandon indiferent de vârsta sau motivul pentru care aceste stări se manifestă.

Ai grijă de tine și de copilul tău… interior!

monica degeu
Articolul precedentTânără din Mediaș câștigătoare la un concurs de echitație | Foto
Articolul următorAtenție! Aplicațiile Băncii Transilvania vor fi indisponibile la final de an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.