Acasă Nova TV

Rezultate foarte bune obținute de cicliștii de la CSM Mediaș în lunile noiembrie și decembrie

279

Rezultate foarte bune obținute de cicliștii de la CSM Mediaș în lunile noiembrie și decembrie.

În a doua etapă din Cupa României la Ciclocros, desfășurată în perioada 11-12 noiembrie în Lunca Timișului, Urseni, cicliștii de la CSM Mediaș au obținut rezultate foarte bune atât în competiția de Ciclocros, cât și în cea de Mountain Bike desfășurată pe același traseu.

La Ciclocros, Miruna Măda a cucerit locul 1 la categoria Junioare și la Generalul Feminin, demonstrând o formă sportivă remarcabilă. Orban Balazs a avut o cursă memorabilă, obținând locul 2 la Categoria Cadeți și locul 3 la general, luptându-se eroic cu un adversar din categoria Juniori. La Categoria U23, David Doroga s-a clasat pe locul al doilea, într-o cursă dificilă cu ploaie și noroi.

La concursul de Mountain Bike, Radu Măda a dominat competiția cu locul 1 la general și la categoria 15-19 ani, printre 43 de concurenți. Frații Cătană, Denis și Lorenzo, au obținut ambii locul doi în categoriile lor de vârstă.

La sfârșitul săptămânii trecute, în data de 2 decembrie, etapa a 3-a din Cupa României la Ciclocros – Central Stage Făgăraș, a adus noi triumfuri pentru CSM Mediaș. Astfel, Miruna Măda a ocupat locul 1 la Junioare, David Doroga, locul 4 la U23 iar Balázs Orbán, locul 4 la Cadeți. La concursul de Mountain Bike din Făgăraș, David Feșteu a obținut locul 1 la copii 13-14 ani , Tímár Tamás locul 3 la copii 11-12 ani, iar Ianis Pîntea a ocupat locul 6 la copii 9-10 ani.

Foto: Facebook|CSM Mediaș

Articolul precedentUn șofer beat a intrat cu o autoutilitară într-un autoturism parcat
Articolul următorUn bărbat a distrus anvelopele a 8 mașini și a amenințat cu un cuțit mai multe persoane

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.