Acasă Nova TV

Minoră de 15 ani din Moșna dată dispărută | Apelul poliției

971

Minoră de 15 ani din Moșna dată dispărută | Apelul poliției.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 15 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 19:00, fiica sa, MĂNICĂ ROXANA, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Moșna, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 156 cm, greutate 50 de kg, constituție atletică, ochi verzi, păr brunet, lung.

În momentul plecării, minora ar fi purtat o bluză cu mânecă lungă de culoare verde, cu glugă, pantaloni sport de culoare verde și încălțăminte sport de culoare alb/mov.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

ACTUALIZARE:

La data de 22.12.2023, ora 01.50, minora Mănica Roxana Betina a revenit la domiciliu. Nu a fost victima niciunei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.