Acasă Sibiu

Tânăr de 18 ani dispărut de acasă | Apelul poliției

293

Tânăr de 18 ani dispărut de acasă | Apelul poliției.

Poliţiştii sibieni caută un tânăr în vârstă de 18 ani, care a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiul său, BONCEA ILIE LIVIU, în vârstă de 18 ani, domiciliat în localitatea Veștem, nu a revenit acasă după ce, la data de  29 octombrie a.c., în jurul orei 13,30, s-ar fi deplasat pe raza comunei Bradu, județul Sibiu.

Semnalmente: înălțime 175 cm, greutate 95 kg, păr blond, ochi verzi, constituție atletică.

În momentul plecării, tânărul ar fi purtat un tricou de culoare negru, pantaloni sport de culoare gri, încălțăminte sport de culoare negru și șapcă de culoare negru.

Semne particulare: tânărul are o cicatrice în zona din spate a capului.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest tânăr sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Articolul precedentPercheziții la persoane bănuite de furt calificat | Foto
Articolul următorS-a stins Valentin Seicean | Dumnezeu să îl odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.