Acasă Nova TV

Lucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare continuă pe strada Gheorghe Șincai | CP

235

Lucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare demarate în Mediaș continuă, conform programului de execuție, pe strada Gheorghe Șincai din cartierul Vitrometan.

Lucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare demarate în Mediaș continuă, conform programului de execuție, pe strada Gheorghe Șincai din cartierul Vitrometan, acolo unde vechile rețele de apă și canalizare vor fi înlocuite, după cum urmează:

Rețele de apă potabilă: strada Gheorghe Șincai, pe o lungime de 350 ml – pe toată lungimea străzii, se înlocuiesc conductele vechi, cu conducte noi din Polietilenă înaltă densitate cu diametrul de 110 mm.

Rețele de canalizare menajeră: strada Gheorghe Șincai, pe o lungime de 342 ml – pe toată lungimea străzii, se înlocuiesc conductele din Tuburi de Beton cu o vechime de peste 50 de ani, cu conducte noi din Polipropilenă cu diametrul de 300 mm.

Așa cum am comunicat anterior, în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, județul Sibiu”, cu finanțare nerambursabilă din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Compania APA TÂRNAVEI MARI desfășoară, în prezent, lucrări la rețeaua de apă și rețeaua de canalizare în municipiul Mediaș, în cadrul contractului ATM-CL-01 „Reabilitare și extindere rețele de apă și de canalizare, conducte de aducțiune și gospodărie de apă în Municipiul Mediaș”.

Antreprenorul executant al acestor lucrări este Asocierea dintre S.C. GEIGER TRANSILVANIA S.R.L. (Leader), S.C. LUDWIG PFEIFFER (Asociat), iar valoarea contractului este de 133.262.972,39 lei fără TVA. Durata de execuție a contractului este de 31 luni.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere, asigurându-vă că toate lucrările sunt realizate în beneficiul comunității noastre și în mod direct al dumneavoastră, al consumatorilor finali. În cazul întreruperilor furnizării apei, ca urmare lucrărilor programate, clienții din zonele afectate vor fi anunțați cu cel puțin 24 ore înainte, prin publicarea de anunțuri pe website-ul www.apatarnavei.ro și pagina de Facebook a companiei, cât și în presa locală.

Cu toate acestea, apariția unor avarii pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi prevăzută și este însoțită, de regulă, de întreruperea imediată a furnizării apei. În consecință, în astfel de situații, anunțarea întreruperii furnizării apei este ulterioară sistării efective a alimentării cu apă.

Compania APA TÂRNAVEI MARI face eforturi susținute pentru a anunța și remedia cât mai operativ avariile, în scopul informării utilizatorilor asupra zonei afectate și orei estimate pentru reluarea serviciului, la parametri normali. Pentru solicitări și sesizări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@apatarnavei.ro și la numărul de telefon 0269 845 919, urmând indicațiile audio. 

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Articolul precedentAtenție în trafic! | Vine iarna! | Recomandărilor polițiștilor
Articolul următorZiua Națională a României la Mediaș | Programul manifestărilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.