Acasă Nova TV

Femeie de 61 ani din Moșna dispărută | A plecat de acasă și nu a mai revenit

2170

Femeie de 61 ani din Moșna dispărută | A plecat de acasă și nu a mai revenit.

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 61 de ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 09.00, mama sa, MIRCEA MARGARETA, în vârstă de 61 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din satul Moșna, comuna Moșna, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 75 de kg, ochi căprui, păr alb, scurt.

În momentul plecării, femeia ar fi purtat un batic din material textil de culoare roșu, vestă din fâș de culoare negru, pantaloni de culoare negru, geacă mânecă lungă de culoare roșu, ghete din piele de culoare negru.

Fără semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Articolul precedentTragedie | Un minor de 13 ani s-a spânzurat | Salvatorii au încercat fără succes să îl resusciteze
Articolul următorStewardesa pandemică aterizează sâmbătă la Sala Traube | Duminică spectacol pentru copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.