Acasă Sibiu

Accident cu 6 autovehicule implicate | A fost activat planul roșu de intervenție | Foto

1738

Accident cu 6 autovehicule implicate | A fost activat planul roșu de intervenție | Foto.

Vineri seara, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi A1 Autostrada Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit la un accident de circulație, soldat cu victime, produs pe A1, la kilometrul 238, sensul Sebeș – Boița, în zona ieșirii spre Cisnădie. Din primele informații în accident au fost implicate 6 autovehicule și 8 persoane adulte toate conștiente și un sugar de 6 luni.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială de descarcerare și una de stingere. De asemenea au intervenit și trei echipaje SAJ dintre care unul cu medic. A fost activat planul roșu de intervenție.

ACTUALIZARE:

În accident au fost implicate 6 autovehicule, în care se aflau un număr total de 8 adulți și un sugar.

S-au deplasat la UPU Sibiu: cu echipajul SMURD cu medic o femeie de 35 de ani cu traumatism la mână, cu echipajele SAJ un bărbat de 28 de ani și o femeie de 26 de ani cu diferite traumatisme minore. Sugarul de 6 luni a fost transportat la CPU a Spitalului de Pediatrie. Toate persoanele implicate în accident sunt conștiente.

Cum s-a petrecut accidentul

Foto: ISU Sibiu

Articolul precedentGrădină de relaxare, liniște și învățare inaugurată la Grădinița Dumbrava Minunată
Articolul următorAlexandra Hudea și Iulia Mărginean sunt Vicecampioane balcanice cu echipa României la Cros | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.