Acasă Nova TV

Șoferi drogați cu canabis și metamfetamină depistați la volan pe 2 străzi din Mediaș

2207

Șoferi drogați cu canabis și metamfetamină depistați la volan pe 2 străzi din Mediaș.

La data de 30 septembrie, în jurul orei 11:00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Constantin Brâncoveanu de către un localnic în vârstă de 34 de ani. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Mai exact exact a consumat canabis înainte de a se urca la volan.

La data de 1 octombrie, în jurul orei 02:30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada 1 Decembrie de către un localnic în vârstă de 22 de ani. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Mai exact acesta a consumat metamfetamină înainte de a se urca la volan.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanele fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.