Acasă Nova TV

Ilegalități în domeniul silvic | Polițiștii medieșeni au confiscat material lemnos și un ansamblu rutier

387

Ilegalități în domeniul silvic | Polițiștii medieșeni au confiscat material lemnos și un ansamblu rutier.

La data de 24 octombrie, în jurul orei 18:00, în municipiul Mediaș, pe strada Unirii, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au oprit un ansamblu rutier condus de către un sibian în vârstă de 44 de ani, ansamblu încărcat cu material lemnos.

„În urma măsurătorilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul transporta cantitatea de 28 de metri cubi de lemn de esență fag, pe avizul de însoțire fiind notată cantitatea de 15 metri cubi de material lemnos de alte esențe. Date fiind neconformitățile înregistrate, polițiștii medieșeni au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de transport cu orice mijloace al materialului lemnos peste 10 metri cubi fără a deține documente de proveniență.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic competent în zonă, fiind, de asemenea, confiscat și ansamblul rutier în cauză. Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

Articolul precedentBărbat de 63 ani găsit mort într-un șanț în care căzuse
Articolul următorUn bărbat de 50 ani fără permis și cu mașina radiată a provocat o tamponare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.