Acasă Nova TV

Accident la Slimnic | Doi minori din Mediaș au fost răniți

1038
Accident pe strada Mihai Viteazu din Mediaș

Accident la Slimnic | Doi minori din Mediaș au fost răniți.

Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 14, în localitatea Slimnic.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 59 de ani, din jud. Alba, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un medieșean în vârstă de 36 de ani. Doi minori, în vârstă de 9, respectiv 14 ani, pasageri în autoturismul condus de către bărbatul din Mediaș, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un echipaj SMURD cu medic și o ambulanță SAJ, au intervenit de urgență pe DN14, în localitatea Slimnic la un accident rutier.

„Echipajele au acordat îngrijiri medicale pentru doi minori de 9 și 14 ani. Unul a fost preluat de echipajul SMURD, conștient, având un traumatism lombar, iar celălalt de echipajul SAJ. Ambii au fost transportați la spitalul de pediatrie din Sibiu” spune Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis un echipaj de tip B în localitatea Slimnic, la un accident rutier.

„Echipajele SAJ și ISU au asistat medical două persoane, doi băieți de 9 și 14 ani. Echipajul SAJ a asistat și transportat la CPU Luther un tânăr din 14 ani, care a suferit un traumatism lombar” a precizat Vasile Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.