Acasă Sibiu

Percheziții la traficanți de droguri în 2 dosare diferite în aceeași zi | VIDEO

1064

Percheziții la traficanți de droguri în 2 dosare diferite în aceeași zi.

Mai mulți traficanți de droguri au fost reținuți marți pe raza județului Sibiu, în două dosare în care se fac cercetări privind traficul de droguri de mare risc. Astfel, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în localitatea Dobârca.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2023, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 ani, a comercializat, în mod repetat, cantități de droguri de mare risc, cunoscut generic sub denumirea de „cristal” către consumatori din județul Sibiu. La locuința acestuia au fost găsite arme artizanale și un pistol cu gaz.

Tot marți, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Alba  au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Sibiu. În acest caz, doi făptuitori au comercializat, în mod repetat, cantități de droguri de mare risc, cunoscut generic sub denumirea de „cristal”, către consumatori din județul Sibiu. Perchezițiile au avut loc la Sibiu și în Gura Râului.

Articolul precedentACS Mediaș joacă vineri acasă cu Academia de Fotbal Viitorul Cluj | Declarații
Articolul următorTamponau mașinile pentru a obține bani de la asigurări | 15 tamponări, 5 mașini implicate, 2 reținuți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.