Acasă Nova TV

Let’s Do It Mediaș 2023 | 922 voluntari au strâns tone de deșeuri | VIDEO

1072

922 voluntari au strâns peste 3 tone de deșeuri.

922 persoane de toate vârstele au fost implicate sâmbătă în Let’s Do It Mediaș ediția 2023, a paisprezecea organizată în municpiul de pe Târnava Mare.  Acţiunea de voluntariat s-a desfășurat după acelaşi scenariu ca şi în anii anteriori.

La ora 9:00 dimineața, participanții s-au strâns în Piața Corneliu Coposu, iar ulterior s-a plecat în zonele care urmau să fie igienizate.

Voluntarii au fost transportați cu ajutorul autobuzelor puse la dispoziție de către societatea Meditur, în timp ce societatea ECO-SAL a asigurat logistica necesară acțiunii.

Pe Hula Baznei au participat la acțiune un număr mare de elevi de la Colegiul Școala Națională dar și angajați ai Ocolului Silvic Mediaș.

Acțiunea de igienizare s-a desfășurat timp de mai multe ore. Mulți dintre voluntari au fost elevi de la școlile gimnaziale și liceele din oraș. Înarmați cu saci și mănuși aceștia au strâns deșeurile aruncate la întâmplare de către persoane lipsite de orice urmă de bun simț.

În zona barajului de la Ighișul Nou, printre voluntari au fost elevi de la Școala Gimnazială George Popa.

Ca de fiecare dată, Primăria Municipiului Mediaș a fost partener al evenimentului Let’s Do IT. Voluntarii Let’s Do It Mediaș au strâns pe parcursul zilei peste trei tone de deșeuri de toate tipurile.

Articolul precedentAccident cu 3 mașini implicate și 3 persoane rănite | Foto
Articolul următorAl doilea succes consecutiv pentru ACS | Medieșenii au întors scorul după pauză | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.